Logotipo librería Marcial Pons
Catalunya i Espanya (II)

Catalunya i Espanya (II)

Papel: Rústica
12,00 €
Stock en librería. Envío en 24/48 horas

Resumen

Des de fa un temps, la societat catalana viu immersa en el debat sobre quin ha de ser l'encaix de Catalunya a l'Estat espanyol, i les diferents posicions s'han polaritzat per la complexitat d'un moment polític marcat pels esdeveniments dels darrers anys. En aquest context, la col·lecció Debats UB aporta una visió acadèmica a les qüestions que més preocupen la ciutadania, així com elements d'anàlisi que fomentin la reflexió col·lectiva. Aquest segon volum recull les aportacions de deu autors de diverses universitats i institucions que, des del seu compromís amb la llibertat i l'honestedat intel·lectual, analitzen alguns aspectes cabdals de la relació entre Catalunya i Espanya: l'organització territorial, la llengua, l'educació i, també, la política, l'únic espai en què serà possible el diàleg i la resolució dels conflictes.

Xavier Pons Ràfols, Joan Vintró Castells, Mª Carme Junyent, Albert Branchadell, Francesc Xavier Vila, Antoni Tort i Bardolet, Juli Palou, Belén Tascón, Josep M.Vallès, Astrid Barrio.

Resumen

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y facilitar la navegación. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso.

aceptar más información